Oδικές μεταφορές, αεροπορικά εισιτήρια, τράνσφερ, ακτοπλοϊκά εισιτήρια online, εκδρομές, τουριστικά λεωφορεία, κρατήσεις ξενοδοχείων, Οργάνωση εκδρομών εσωτερικού & εξωτερικού, κρουαζιέρες

Νέα

Ζαφείρης Εκδρομές, Ναυπλιο Περιήγηση Λεπτομέρειες Εκδρομές

προορισμός: Κωνσταντινούπολη
 • τίτλος:5 ήμερη εκδρομή Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκιπονήσια

  αναχώρηση:

  μέρες5  δρομολόγιο:

1η ΗΜΕΡΑ  
Συγκέντρωση και αναχώρηση για Ξάνθη , με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ . Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας , ξεκούραση . Βράδυ ελεύθερο , διανυκτέρευση 

2η ΗΜΕΡΑ  
Αφού πάρουμε το πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε στις 07:30π.μ. για τα σύνορα των Κήπων, σχετικός συνοριακός έλεγχος και ελεύθερος χρόνος 20΄λεπτά στα Ελληνικά Duty Free. Αναχώρηση μέσω Κεσάνι, Μάλγαρα, Ραιδεστό όπου θα μείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό, θα συναντήσουμε τον ξεναγό μας και θα συνεχίσουμε για Κωνσταντινούπολη (περίπου 2 ώρες διαδρομή). Πρώτα θα επισκεφτούμε τη Μονή Βλαχέρνας, το Πατριαρχείο και συνεχίζουμε για Καπάτας, όπου προαιρετικά θα επιβιβαστούμε στο καράβι για κρουαζιέρα στον Βόσπορο, ένα από τα πιο ωραία μέρη στον κόσμο. Γύρω στις 18:00μ.μ άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση. Το βράδυ στις 20:30μ.μ. μετάβαση με το πούλμαν στο Κουμ Καπί, σε ψαροταβέρνα, για να απολαύσουμε το βραδινό μας φαγητό, με μουσική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.
 
3η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό μας, στις 08:30π.μ. θα αναχωρήσουμε για επίσκεψη στο Ιπποδρόμιο, το Μπλε Τζαμί, την Αγία Σοφία, το Τοπ Καπί και στη συνέχεια θα μεταβούμε σε έκθεση Εργοστασίου Δερμάτινων, όπου θα παρακολουθήσουμε επίδειξη μόδας με δερμάτινα και θα απολαύσετε τον καφέ και το τσάι σας.  Έπειτα ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό και μετά το φαγητό αναχωρούμε για την κλειστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με 4.000 εμπορικά καταστήματα. Στις 21.00 μ.μ. προαιρετικά θα μεταβούμε για φαγητό και βραδινή διασκέδαση σε κέντρο με οριεντάλ παραδοσιακούς χορούς  και Ελληνικά τραγούδια.
 
4η ΗΜΕΡΑ
Αφού πάρουμε το πρωινό μας, στις 08:30π.μ. αναχωρούμε για να επισκεφτούμε τη Μονή Ζωοδόχου πηγής-Μπαλουκλί. Στην συνέχεια 2 ώρες ελεύθερο χρόνο στην Πλατεία Ταξίμ και στην Οδό Ιστι Κλαρ με τα πολυτελή εμπορικά καταστήματα και έπειτα μέσω 1ης Κρεμαστής Γέφυρας, Ασιατική Πλευρά, Μπόσταντζι όπου θα πάρουμε το καράβι για τα Πριγκιπονήσια Αφού περάσουμε από τα νησάκια Αντιγόνη, Πρώτη και Χάλκη θα αποβιβαστούμε στην Πρίγκιπο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό και βόλτα. Επιστροφή στο Μπόσταντζι, , επιβίβαση στο πούλμαν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, από την άλλη κρεμαστή γέφυρα περνώντας από τους ουρανοξύστες. Βραδινό φαγητό, βράδυ ελεύθερο.
 
5η ΗΜΕΡΑ
Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας, αναχωρούμε στις07.00πμ.  με ενδιάμεσες στάσεις. Αναχώρηση για τα σύνορα με ενδιάμεση στάση μετά την Ραιδεστό. Επόμενη στάση στα Τουρκικά Duty Free. 30 λεπτά. Έπειτα  συνεχίζουμε για Πάτρα ,με 1 ώρα στάση στο Ζαχαροπλαστείο εστιατόριο <<ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ>> για το μεσημεριανό μας φαγητό, έξω από την Καβάλα. Στην συνέχεια συνεχίζουμε για Γρεβενά 30 λεπτά στάση στο Μοτέλ Στράτα .Επόμενη στάση στο Ζαχαροπλαστείο Κολιονάσιος με τα περίφημα Γιαννιώτικα γλυκά. Επιστροφή στo Αργος  περίπου 23.30 περίπου.
      
 
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:
 • Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
 • ΜΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΤΟ “KYRIDIS”Β’ ΚΑΤ. ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ 
 • ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*,ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ.
 • ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (3 ΠΡΩΙΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΙ 3 ΓΕΥΜΑΤΑ: 1 ΣΤΟ ΚΟΥΜ ΚΑΠ  KAI TA ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ.
 • ΟΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
 • ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ.
 • ΣΥΝΟΔΟΣ- ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
 • Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Οι είσοδοι των μουσείων
 • H κρουαζιέρα στο Βόσπορο ,τα εισιτήρια για τα Πριγκιποννήσια και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
 • Απαραίτητη καινούργια ταυτότητα με τους λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο.
 • Το αυστραλέζικο διαβατήριο πληρώνει 45,00€ visa στα τούρκικα σύνορα.
 • Η επιβάρυνση για μονόκλινο δωμάτιο είναι 100,00€ 
 • Μέσα στο πούλμαν απαγορεύεται το κάπνισμα, και οτιδήποτε άλλο εκτός απο νερό. 
 • Οι θέσεις στο πούλμαν θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της εκδρομής, ανά ημέρα 
 • Το γραφείο μας, διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, εφόσον το κρίνει σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.