Oδικές μεταφορές, αεροπορικά εισιτήρια, τράνσφερ, ακτοπλοϊκά εισιτήρια online, εκδρομές, τουριστικά λεωφορεία, κρατήσεις ξενοδοχείων, Οργάνωση εκδρομών εσωτερικού & εξωτερικού, κρουαζιέρες

Νέα

Ζαφείρης Εκδρομές, Ναυπλιο Περιήγηση Λεπτομέρειες Εκδρομές

προορισμός: Ιεροσόλυμα
 • τίτλος:6 HMEΡΗ Προσκυνηματική Εκδρομή στα Ιεροσόλυμα

  αναχώρηση:

  μέρες6  δρομολόγιο:

1η Μέρα 21/11/12  Ναύπλιο-Αθήνα -Τελ Αβίβ- Βηθλεέμ
Συγκέντρωση των προσκυνητών και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μετά τον έλεγχο των αποσκευών και διαβατηρίων με απευθείας πτήση για Τελ Αβίβ με Aegean Airlines.Διάρκεια πτήσεως 1.50’ περίπου. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Καθ’οδόν θα προσκυνήσουμε τον τάφο του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου στη Λύδα.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η Μέρα 22/11/12  Βηθλεέμ Ιεροσόλυμα
Μετά το πρωινό θα αρχίσουμε τη πρώτη μας γνωριμία με τα προσκυνήματα της Παλαιάς Πόλεως της Ιερουσαλήμ, ξεκινώντας από την Πύλη των Λεόντων, τον οίκο Αγ. Ιωακείμ και Άννης, την Προβατική κολυμβήθρα, τη φυλακή του Αποστόλου Πέτρου και το Πραιτώριο. Στη συνέχεια διασχίζουμε την οδό του Μαρτυρίου και καταλήγουμε στο Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, όπου θα γίνει ευλαβικό προσκύνημα  στο Φρικτό Γολγοθά, στο Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου, Αποκαθήλωση, Εύρεση του Τιμίου Σταυρού και λεπτομερής ξενάγηση εντός του Ιερού Ναού. Στη  συνέχεια ελεύθερος  χρόνος για αγορές στη Παλαιά Πόλη. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.  

3η Μέρα 23/11/12  Βηθλεέμ Ιεριχώ  
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το πατριαρχείο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την ευλογία από τον πατριάρχη την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου, την Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισσαίου ( όπου βρίσκεται η Συκομορέα  που ανέβηκε ο Ζακχαίος) και το Σαραντάριο Όρος. Κατά την επιστροφή μας στα Ιεροσόλυμα θα επισκεφθούμε τη Βηθανία ( Ι. Μονή Λαζάρου Μάρθας και Μαρίας), την Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου του Χοζεβίτου, παραμονη.Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 
4η Μέρα 24/11/12 Βηθλεέμ Τιβεριάδα
Πρόγευμα. Αναχώρηση το πρωί για την περιοχή της Γαλιλαίας , όπου θα επισκεφθούμε την Ι. Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Όρος Θαβώρ, τη Ναζαρέτ, όπου βρίσκεται ο Ναός του Ευαγγελισμού, τη Κανά ( στην οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο θαύμα του Κυρίου, της μετατροπής του ύδατος εις οίνο), την Ι.Μ. Αγίων Αποστόλων στα ερείπια της Καπερναούμ (όπου πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα των θαυμάτων του Κυρίου) και την Ι.Μ. Αγίων Αποστόλων στην πόλη της Τιβεριάδος. Έπειτα θα επισκεφθούμε τον Ιορδάνη ποταμό , όπου θα τελεστεί Αγιασμός. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
5η Μέρα 25/11/12 Βηθλεέμ 
Πρωινός εκκλησιασμός στο Ναό και το Σπήλαιο της Γεννήσεως, όπου θα ακολουθήσει λεπτομερής ξενάγηση. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το χωριό των Ποιμένων, τη Μονή του Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων. Έπειτα θα ξεναγηθούμε στην Ι. Μονή Τιμίου Σταυρού, στην Ορεινή (Γενέτειρα  του Αγ. Ιωάννη Προδρόμου) και στο Καταμόνας, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Συμεών. Κατά την επιστροφή μας το απόγευμα στα Ιεροσόλυμα, θα επισκεφθούμε την Αγία Σιών, όπου βρίσκεται η Πατριαρχική Σχολή, ο τάφος του Δαυίδ, το Υπερώο (όπου τελέστηκε ο Μυστικός Δείπνος) και το σπίτι του Αγίου Ιωάννη όπου εκοιμήθη η Παναγία μας, τη Γεσθημανή (τάφος της Παναγίας, τόπος προδοσίας και προσευχής και ο τόπος λιθοβολισμού του Πρωτομάρτυρα Στεφάνου) και το Όρος των Ελαιών (Ανάληψη του Κυρίου). Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
6η Μέρα 26/11/12 Βηθλεέμ Tέλ-Aβίβ Αθήνα-Ναύπλιο
Αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Τέλ-Αβίβ,(συμφώνα με τον κανονισμό πρέπει να είμαστε 3 ώρες πριν την πτήση μας). Μετά τον έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίων, απευθείας πτήση για Αθήνα με Aegean Airlines. Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στο Ναύπλιο.
 
 
                                               ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 
Η τιμή περιλαμβάνει:
 • Μεταφορά με πούλμαν Ναύπλιο – Αεροδρόμιο – Ναύπλιο.
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Τελ Αβίβ/ Τελ Αβίβ Αθήνα.
 • Μεταφορά από/προς αεροδρόμιο Τελ-Αβίβ.
 • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Βηθλεέμ (Shepherds’ House Hotel)
 • Πρωινό σε μπουφέ.
 • Ένα γεύμα ημερησίως σε μπουφέ (ημιδιατροφή).
 • Εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με τοπικά ταξί.
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα από ιερωμένο του πατριαρχείου Ιεροσολύμων.
 • Συνοδός - Αρχηγός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια επαγγελματικής – αστικής ευθύνης.
 • Φόροι αεροδρομίων.
 • Φιλοδωρήματα.
 
Η τιμή δεν περιλαμβάνει:
 • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό.
 • Ποτά, αχθοφορικά.
 • Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 
 
Το πρακτορείο διατηρεί το δικαίωμα, εάν καταστεί λόγος, να αλλάξει τη σειρά των ξεναγήσεων του προγράμματος είτε τις ώρες τους, χωρίς να αφαιρεθεί κάτι από αυτό.
 
Παρατηρήσεις:
 
1. H   εγγραφή θα θεωρείται ΕΓΚΥΡH με προκαταβολή του ποσού
    των 300 € + φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του διαβατηρίου, στο γραφείο μας.
2. Οι προσκυνητές πρέπει να έχουν νέου τύπου διαβατήριο, το οποίο να ισχύει για                
    τουλάχιστον 6 μήνες, μετα την ημερομηνία εισόδου στο Ισραήλ, διαφορετικά πρέπει να    
    εκδοθεί καινούργιο.
    Σας συνιστούμε να  ε ν ε ρ γ ή σ ε τ ε   ε γ κ α ί ρ ως  για  την έκδοση των διαβατηρίων σας.
 
                                 Α Ξ ΙΟ  T Ο  Π ΡΟΣ Κ Υ Ν ΗΜ Α  Μ Α Σ
 
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ
 
1) ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ(ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2011 ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ           ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
 
2) ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ(ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ)
 
3) ΕΝΑ ΔΙΠΛΟΤΥΠΟ ΑΞΙΑΣ(84,40)ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ
 
4) ΠΑΛΑΙΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ