27520 22221Δευ - Σαβ 09:00 - 14:00 & 18:00 - 20:30
Πιστοποιήσεις: ISO     Zafiris Tours Zafiris Tours

Λευκάδα

3ήμερη εκδρομή στην Λευκάδα με την Zafiris Tours

Προορισμός: Λευκάδα


Λευκάδα (3ήμερη Εκδρομή)

Απολαύστε ένα υπέροχο ταξίδι στην Λευκάδα από την Zafiris Tours.

 • 1

  Ναύπλιο – Μονή Φανερομένης - Λευκάδα

  Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις και αφού περάσουμε την γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης, την Αμφιλοχία και την Βόνιτσα φθάνουμε στην Πρέβεζα όπου μπορούμε να έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα του Νομού. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη και καταπράσινη Λευκάδα. Το νησί πήρε το όνομά του απ’ το νότιο ακρωτήριο Λευκάδα, όπου υπάρχει λευκός βράχος αφιερωμένος στον Απόλλωνα. Επίσκεψη στη Μονή Φανερωμένης, που είναι χτισμένη σε καταπράσινο λόφο με υπέροχη θέα. Άφιξη στο ξενοδοχείο Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

 • 2

  Κρουαζιέρα στα γύρω νησιά

  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Αναχώρηση για Νυδρί, πρόκειται για έναν σύγχρονο οικισμό στον κόλπο του Βλυχού με πολύ όμορφη παραλία, όπου χρόνος για την ξεχωριστή κρουαζιέρα ,στον μυθικό Σκορπιό, τη σπηλιά του Παπανικολή, τη Μαδουρή το Φισκάρδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο.

 • 3

  Λευκάδα – Άρτα – Κορωνησία – Ναύπλιο

  Μετά το πρωινό μας κατευθυνόμαστε προς την Άρτα με το ιστορικό γεφύρι και επίσκεψη στο κέντρο του Αμβρακικού κόλπου, στην Κορωνησία. Η Κορωνησία είναι χωριό της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας στον Αμβρακικό κόλπο, με 167 μόνιμους κατοίκους και απέχει περίπου 25 χιλιόμετρα από την πόλη της Άρτας. Βρίσκεται στο μικρό νησί Πέρα Νησί, το οποίο όμως είναι γνωστό συνολικά ως Κορωνησία. Απολαμβάνουμε την ομορφιά του τοπίου και με ενδιάμεσες στάσεις κατηφορίζουμε προς το Ναύπλιο.