27520 22221Δευ - Σαβ 09:00 - 14:00 & 18:00 - 20:30
Πιστοποιήσεις: ISO     Zafiris Tours Zafiris Tours

Μακεδονία & Θράκη

6ήμερη εκδρομή στην Μακεδονία και την Θράκη από την Zafiris Tours

Προορισμός: Μακεδονία & Θράκη


Μακεδονία και Θράκη (6ήμερη Εκδρομή)

Απολαύστε μια υπέροχη εκδρομή στην Μακεδονία και την Θράκη από την Zafiris Tours.

 • 1

  Αναχώρηση από τον Άγιο Ιωάννη

  Αναχώρηση στις 07:00 από τον Άγιο Ιωάννη και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην Θεσσαλονίκη. Προσκυνάμε στον Άγιο Δημήτριο τον προστάτη της, θαυμάζουμε το σύμβολό της το Λευκό Πύργο και προχωράμε για τον τελικό προορισμό την Καβάλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 • 2

  Επίσκεψη στην Ουρανούπολη

  Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Ουρανούπολη. Επιβιβαζόμαστε στο πλοίο και αναχωρούμε για να θαυμάσουμε τη δυτική πλευρά του Αγίου Όρους ή Περιβόλι της Παναγίας. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.

 • 3

  Επίσκεψη στην Κεραμωτή και την Θάσο

  Αφού πάρουμε πρωινό θα ξεκινήσουμε για την Κεραμωτή όπου θα πάρουμε το πλοίο για το Βορειότερο νησί της Ελλάδας τη Θάσο. Κάνοντας το γύρο του νησιού θα απολαύσουμε τις φυσικές ομορφιές του και το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

 • 4

  Οχυρό Ρούπελ & Σπήλαια Αλιστράτης

  Αναχωρούμε από την Καβάλα, και επισκεπτόμεθα τα Οχυρά ΡΟΥΠΕΛ. Εκεί που οι Έλληνες έγραψαν σελίδες δόξας με το ηρωισμό τους και με την θυσία τους. Στην επιστροφή θα επισκεφθούμε τα σπήλαια Αλιστράτης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 • 5

  Ποταμός Νέστος & Ξάνθη

  Θα μεταβούμε στην Δράμα για να πάρουμε το τραίνο για να γνωρίσουμε τα στενά του ποταμού Νέστου και την ομορφιά μιας απίθανης διαδρομής. Θα αποβιβαστούμε στην Ξάνθη όπου θα μας περιμένει το πούλμαν. Θα γνωρίσουμε την πόλη και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.

 • 6

  Επιστροφή στο Ναύπλιο

  Ξεκινάμε την μέρα μας, φορτωμένοι με ωραίες αναμνήσεις, για να επιστρέψουμε στο Ναύπλιο, με ενδιάμεσες στάσεις, αργά το απόγευμα.