27520 22221Δευ - Σαβ 09:00 - 14:00 & 18:00 - 20:30
Πιστοποιήσεις: ISO     Zafiris Tours Zafiris Tours

Πάτμος

4ήμερη εκδρομή στην Πάτμο από την Zafiris Tours

Προορισμός: Πάτμος


Πάτμος (4ήμερη Εκδρομή)

Απολαύστε μια εκδρομή στην Πάτμο από την Zafiris Tours.

 • 1

  Αναχώρηση από Ναύπλιο για Πειραιά

  Αναχώρηση από Ναύπλιο το απόγευμα για Πειραιά. Επιβίβαση στο καράβι στις 18:00 με προορισμό την Πάτμο. Η Πάτμος είναι ελληνικό νησί του Αιγαίου Πελάγους υπαγόμενο, κατά τους αρχαίους Έλληνες, στις Νότιες Σποράδες, κατά δε τη σύγχρονη πολιτική διαίρεση της χώρας στη Δωδεκάνησο. Συγκεκριμένα αποτελεί το βορειότερο νησί των Δωδεκανήσων. Άφιξη στο νησί στις 03:10 και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση, διανυκτέρευση.

 • 2

  Επίσκεψη στην Καστροπολιτεία της Μονής Αγίου Ιωάννου

  Μετά την ξεκούραση μας, το πρωί με διπλωματούχο ξεναγό θα ξεκινήσουμε από την Καστροπολιτεία της Μονής Αγίου Ιωάννου (χώρα), που είναι η πρωτεύουσα του νησιού. Η Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου είναι Ορθόδοξο μοναστήρι που ιδρύθηκε το 1088 στην Χώρα της Πάτμου. Το 1999 κηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO. Κτίστηκε στο σημείο που πιστεύεται τόσο από την Καθολική όσο και από την Ορθόδοξη Εκκλησία ότι ο απόστολος Ιωάννης συνέγραψε το Ευαγγέλιο και την Αποκάλυψη, κοντά στο σπήλαιο όπου είχε τα οράματα της Αποκάλυψης. Επιστροφή στη χώρα, ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 • 3

  Το Σπήλαιο της Αποκάλυψης

  Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για το Σπήλαιο της Αποκάλυψης όπου ο Άγιος Ιωάννης έγραψε το τελευταίο βιβλίο της Καινής Διαθήκης. Στις εικόνες του σπηλαίου που χρονολογούνται το 95 Μ.Χ. διακρίνεται το μανιτάρι της Ατομικής βόμβας. Συνεχίζουμε για ένα γύρο του νησιού. Θα δούμε το Κάμπο, τη Λάμπη κλπ. Επιστροφή στη χώρα. Χρόνος ελεύθερος μέχρι το βράδυ. Επιβίβαση στο πλοίο στις 23:00 και αναχώρηση για Πέιραιά. Διανυκτέρευση εν πλώ.

 • 4

  Αναχώρηση για Ναύπλιο

  Άφιξη στον Πειραιά στις 08:30 και άμεση αναχώρηση για Ναύπλιο – Άργος.