27520 22221Δευ - Σαβ 09:00 - 14:00 & 18:00 - 20:30
Πιστοποιήσεις: ISO     Zafiris Tours Zafiris Tours

Παξοί

3ήμερη εκδρομή στους Παξούς από την Zafiris Tours

Προορισμός: Παξοί


Παξοί (3ήμερη Εκδρομή)

Απολαύστε μια εκδρομή στους Παξούς από την Zafiris Tours.

 • 1

  Ναύπλιο – Πρέβεζα - Σύβοτα

  Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Ναύπλιο, πέρασμα από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και μέσω της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας προχωρούμε κατά μήκος των ακτών του Ιονίου, σε μια καταπληκτική διαδρομή . Άφιξη στην Πρέβεζα και ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό. Συνεχίζουμε για Σύβοτα ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό κοντά στην Ηγουμενίτσα. Ελεύθερος χρόνος να απολαύσετε τον καφέ σας μπροστά στη θάλασσα. Τελικός προορισμός Πάργα, χτισμένη αμφιθεατρικά απολαμβάνει μια πανοραμική θέα στο Ιόνιο, στους πρόποδες ενός Βενετσιάνικου κάστρου τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Bacoli Hotel 3*. Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

 • 2

  Παξοί – Αντίπαξοι - Πάργα

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και κατευθυνόμαστε προς το λιμάνι τις Πάργας όπου θα πάρουμε το καράβι και θα σαλπάρουμε για τους Παξούς - Αντίπαξους. Ο καπετάνιος βάζει πλώρη για Αντίπαξους. Αφού βουτήξουμε στα κρυστάλλινα νερά (το μπάνιο είναι από το καραβάκι ) συνεχίζουμε για τις σπηλιές στα δυτικά του νησιού. Ρίχνουμε άγκυρα στο λιμάνι των Παξών, το Γάιο, ένα γραφικό οικισμό με βενετσιάνικη αρχιτεκτονική και δαιδαλώδη δρομάκια. Επιστροφή στην Πάργα και ελεύθερος χρόνος(βόλτα στο κάστρο). Διανυκτέρευση.

 • 3

  Πηγές Αχέροντα - Ναύπλιο

  Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό Γλυκή που βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία στις κοίτες του ποταμού Αχέροντα η πλούσια βλάστηση και τα καθαρά νερά του ποταμού συνθέτουν ένα τοπίο ιδιαίτερης ομορφιάς. Ο ποταμός είναι πλωτός από τις εκβολές του μέχρι τον Μεσοπόταμο - Νεκρομαντείο. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε ράφτινκ ή ιππασία στην υπεροχή αυτή τοποθεσία. Στη συνέχεια (προαιρετικά) θα επισκεφθούμε το πιο φημισμένο νεκρομαντείο του αρχαίου Ελληνικού κόσμου, κοντά στις όχθες της Αχερουσίας Λίμνης. Επόμενος σταθμός μας η Αμμουδιά, όπου θα πραγματοποιηθεί (προαιρετικά) κρουαζιέρα στις εκβολές του Αχέροντα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο Ναύπλιο μέσω Ρίου Αντιρρίου και άφιξη αργά το απόγευμα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.