27520 22221Δευ - Σαβ 09:00 - 14:00 & 18:00 - 20:30
Πιστοποιήσεις: ISO     Zafiris Tours Zafiris Tours

Παξοί

3ήμερη εκδρομή στους Παξούς από την Zafiris Tours

Προορισμός: Παξοί


Παξοί (3ήμερη Εκδρομή)

Απολαύστε μια εκδρομή στους Παξούς από την Zafiris Tours.

 • 1

  Ναύπλιο – Πρέβεζα - Σύβοτα

  Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Ναύπλιο, πέρασμα από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και μέσω της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας προχωρούμε κατά μήκος των ακτών του Ιονίου, σε μια καταπληκτική διαδρομή . Άφιξη στην Πρέβεζα και ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό. Συνεχίζουμε για Σύβοτα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Filakas Hotel 3*. Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

 • 2

  Παξοί – Αντίπαξοι - Πάργα

  Θα πάρουμε το καράβι από την Πάργα και θα σαλπάρουμε για τους Παξούς - Αντίπαξους. Ο καπετάνιος βάζει πλώρη για Αντίπαξους. Αφού βουτήξουμε στα κρυστάλλινα νερά (το μπάνιο είναι απο το καραβάκι ) συνεχίζουμε για τις σπηλιές στα δυτικά του νησιού .Ρίχνουμε άγκυρα στο λιμάνι των Παξών, το Γάιο, ένα γραφικό οικισμό με βενετσιάνικη αρχιτεκτονική και δαιδαλώδη δρομάκια. Επιστροφή στα Σύβοτα,. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Πάργα. Χτισμένη αμφιθεατρικά η Πάργα απολαμβάνει μια πανοραμική θέα στο Ιόνιο, στους πρόποδες ενός Βενετσιάνικου κάστρου. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 • 3

  Πηγές Αχέροντα - Ναύπλιο

  Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό Γλυκή που βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία στις κοίτες του ποταμού Αχέροντα η πλούσια βλάστηση και τα καθαρά νερά του ποταμού συνθέτουν ένα τοπίο ιδιαίτερης ομορφιάς. Ο ποταμός είναι πλωτός από τις εκβολές του μέχρι τον Μεσοπόταμο - Νεκρομαντείο. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε ράφτινκ ή ιππασία στην υπεροχή αυτή τοποθεσία . Παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής μέσω Ρίου Αντιρρίου και άφιξη στο Ναύπλιο αργά το απόγευμα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.