27520 22221Δευ - Σαβ 09:00 - 14:00 & 18:00 - 20:30
Πιστοποιήσεις: ISO     Zafiris Tours Zafiris Tours

Πρέβεζα, Σούλι & Λευκάδα

4ήμερη Εκδρομή στην Πρέβεζα, Σούλι & Λευκάδα

Προορισμό: Πρέβεζα, Σούλι & Λευκάδα


Πρέβεζα, Σούλι & Λευκάδα (4ήμερη Εκδρομή)

4ήμερη εκδρομή στην Πρέβεζα, Σούλι & Λευκάδα.

 • 1

  Ναύπλιο - Πρέβεζα

  Αναχώρηση στις 08:00 το πρωί από Άγιο Ιωάννη δίπλα στην λαϊκή αγορά Ναυπλίου. Με ενδιάμεσες στάσεις και αφού περάσουμε την γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης, την Αμφιλοχία και την Βόνιτσα φθάνουμε στην Πρέβεζα όπου μπορούμε να έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα του Νομού. Το απόγευμα φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας στην παραλία Καστροσυκιάς. Μετά την τακτοποίηση μας στα δωμάτια, γνωρίζουμε τον περιβάλλοντα χώρο και αγναντεύουμε το Ιόνιο πέλαγος. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 • 2

  Λευκάδα

  Μετά το πρωινό αναχώρηση στις 09:00 για την όμορφη Λευκάδα. Αφού κάνουμε μια περιήγηση του νησιού καταλήγουμε στο κοσμοπολίτικο Νυδρί. Από εκεί –καιρού επιτρέποντος- με πλοιάριο θα γνωρίσουμε τα πλησιέστερα καταπράσινα και εντυπωσιακά νησιά. Θα δούμε το Μεγανήσι, την σπηλιά του Παπανικολή, το Αρκούδι, το Φισκάρδο βόρεια της Κεφαλονιάς. Κόστος της κρουαζιέρας 25,00€ κατ’ άτομο. Επιστροφή και δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 • 3

  Σούλι

  Αναχώρηση στις 08:00 για το ιστορικό Σούλι. Είναι ημέρα εορταστική. Θα παρακολουθήσουμε όλες τις πανηγυρικές εκδηλώσεις με αποκορύφωμα την αναπαράσταση της ανατίναξης της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής (ΚΟΥΓΚΙ), από τον πολέμαρχο καλόγηρο ΣΑΜΟΥΗΛ. Μας προτάθηκε από την περιφέρεια Ηπείρου να καταθέσουμε στεφάνι στο Ηρώο. Αφού θαυμάσουμε την όλη περιοχή, στη συνέχεια θα φθάσουμε στις όχθες του Αχέροντα ποταμού – φανταστικό τοπίο – για να γευματίσουμε μαζί με τους άλλους επισκέπτες. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το Ιερό Μοναστήρι Αγίου Δημητρίου. Ανεβαίνουμε τα 412 σκαλοπάτια του μονοπατιού προς το Μνημείο. Τραγουδάμε το Ιστορικό τραγούδι των Σουλιωτισσών και ξαναφέρνουμε στην μνήμη μας τις ιστορικές στιγμές της μεγάλης θυσίας. Θαυμάζουμε την ιστορικότητα της περιοχής και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.

 • 4

  Πρέβεζα - Ναύπλιο

  Σήμερα αναχωρούμε 08:00. Περνάμε την Άρτα με το ιστορικό γεφύρι και το μεσημέρι γευματίζουμε στο κέντρο του Αμβρακικού κόλπου, στην Κορωνησία. Η Κορωνησία είναι χωριό της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας στον Αμβρακικό κόλπο, με 167 μόνιμους κατοίκους και απέχει περίπου 25 χιλιόμετρα από την πόλη της Άρτας. Βρίσκεται στο μικρό νησί Πέρα Νησί, το οποίο όμως είναι γνωστό συνολικά ως Κορωνησία. Απολαμβάνουμε την ομορφιά του τοπίου και κατηφορίζουμε προς το Ναύπλιο.