27520 22221Δευ - Σαβ 09:00 - 14:00 & 18:00 - 20:30
Πιστοποιήσεις: ISO     Zafiris Tours Zafiris Tours

Τζουμέρκα

μονοήμερη εκδρομή στα Τζουμέρκα από την Zafiris Tours

Προορισμός: Πράμαντα – Άγναντα – Γέφυρα Πλάκας – Μελισσουργούς – Συρράκο – Μονή Κηπίνας – Καταρράκτες Σπήλαιο Ανεμότρυπα – Βιότοπος Αμβρακικού - Κορωνησία


Τζουμέρκα (3ήμερη Εκδρομή)

Απολαύστε μια εκδρομή στα Τζουμέρκα από την Zafiris Tours.

 • 1

  Ερμιόνη – Πράμαντα

  Αναχώρηση από Ερμιονίδα 06:00. Περνάμε την γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης, του Ρίου και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, ανηφορίζουμε στα ιστορικά Τζουμέρκα, πατρίδα πολλών οπλαρχηγών και Εθνικών ευεργετών. Φτάνουμε στο κεφαλοχώρι Πράμαντα, αφού πρώτα επισκεφτούμε το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας, μονότοξο 71 μέτρα, στον ποταμό Άραχθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στην κωμόπολη με την μεγάλη πλατεία, τα θεόρατα πλατάνια και τις βρύσες του Αράπη και της Μαλάμως.

 • 2

  Συρράκοι - Μονή Κηπίνας - Μελισσουργούς – Καταρράκτες

  Ξεκινάμε την ξενάγηση της περιοχής. Θα επισκεφθούμε το ιστορικό Συρράκο, ένα χωριό κόσμημα της Ηπείρου, διατηρητέο από την UNESCO, που εκφράζει την Ηπειρώτικη τέχνη. Συνεχίζουμε ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΉ Μονή Κηπίνας, εκεί όπου συνέλαβαν τον ήρωα Κατσαντώνη. Το θέαμα είναι φαντασμαγορικό από το προαύλιο της μονής. Συνεχίζουμε για τους Μελισσουργούς, πατρίδα του πολιτικού Τσοβόλα. Στην πετρόχτιστη πλατεία, γεύμα με παραδοσιακά Ηπειρώτικα φαγητά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τους καταρράκτες στο ομώνυμο χωριό Καταρράκτες. Το απόγευμα θα έχουμε την επίσκεψη στο μοναστήρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. .

 • 3

  Άρτα - Κωρονήσια – Ερμιόνη

  Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Άρτα. Επίσκεψη στην πόλι και μετάβαση με το πούλμαν στην Κορωνησία. Είναι μια στενή λωρίδα 17 χιλιομέτρων στην καρδιά του βιότοπου του Αμβρακικού. Γεύμα στην παραλία στο ψαροχώρι και επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις στην Ερμιονίδα..